Mai Ige

2013. július 30., kedd

Örömhír Románia számára Arad megyében

   Július 15-19 között ebben az évben is szervezésre került az Örömhír Románia számára projekt Aradon. Ez a projekt szabadtéri evangélizációkat jelent egész Arad megyének a területén, ahol a GyEK munkatársak és más misszionáriusok, önkéntesek a helyi gyülekezetekkel együttműködve viszik az evangéliumot a gyermekek közé. Ennek a célja az, hogy a gyerekek nagy része (akár az egész) Arad megyéből hallja az evangéliumot és higgyen Jézusban.
     Több, mint 3000 gyerek 80 különböző Arad megyei helyiségben hallotta az evangéliumot és több mint 60 gyülekezet közreműködött, hogy ez a cél elérhető legyen.
Sok gyerek döntött úgy, hogy ezután az Úr Jézust szeretné követné és latható volt, ahogyan az életük megváltozott. Szülők és nagyszülők is hallották az evangéliumot, amint várakoztak gyerekeik, unokáik után.
Sok gyülekezet vágya az, hogy folytassák ezt a munkát.
    Ebben az évben úgy döntöttünk, hogy csak Zoli vesz részt ezeken az alkalmakon, én itthon maradtam a gyerekekkel és közben készültem a tinitáborra. Nagyon nehéz hét volt a számunkra,kevés pihenéssel és nagyon sok munkával. Zoli egy csapattal három helységben hirdette az evangéliumot minden nap román nyelven. Hisszük, hogy az elvetett Igemag a maga idejében megtermi gyümölcsét.


1 megjegyzés:

  1. Látom volt bőven gyerek ott. Biztos megérte a fáradtságot odamenni. Isten munkálkodjon ezekben a szívekben is, hogy életük megváltozzon és az Ő útját válasszák!!

    VálaszTörlés