Mai Ige

2012. szeptember 4., kedd

Tábor-Augusztus 20-25 Köröstárkány

      A gyerektábor után hazaérkezve ki sem csomagoltunk és már tettem be az újabb szükséges ruhákat. Nagy örömmel indultunk útnak, hisz Köröstárkány az a hely, ahol már voltunk az idén és ahol sok lelki testvérre találtunk.
      Ebben a táborban nem mi voltunk a szervezők,csak besegítettünk, ezért nem volt annyira fárasztó számunkra. Nagyon sok áldást tartogatott az Úr ebben a táborban is. Itt is az Isten szerinti életről beszélgettünk a gyermekekkel, fiatalokkal, ugyanis ez egy vegyes tábor volt. Ennek a tábornak az áldása az volt, hogy két kislány döntött az Úr Jézus mellett és egy ifjú megvallotta egy bűnét és kérte imatámogatásunkat,hogy tudjon megszabadulni bűnéből.
  Délelőtt megtartottuk a programot: bibliai lecke, aranymondás, ének, délután pedig különböző szabad programjaink voltak: látogatás a Medve barlangba, fürdés a Küküllőbe, fürdés a tábori medencékbe.
Az Úr gazdag jelenlétét tapasztaltuk ebben a táborban is és örülünk, hogy láttuk kezének munkáját ezeknek a gyermekeknek is az életében.
Sajnos erről a táborról nem tudok képeket feltenni, mert elromlott a fényképezőgépünk és nem volt, amivel fényképezzünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése