Mai Ige

2011. július 7., csütörtök

Szabadtéri evangélizációk

A Nyári Misszionáriusok felkészítője után elkezdődtek a szabadtéri evangélizációkat. Sajnos az időjárás miatt nem lettek szabadtéri evangélizációk, de hálát adunk az Úrnak, hogy volt ahova bemenjünk és végül csak sikerült megtartanunk őket.

Június 27-július 1: Magyardellő
          Az első nap még kint meg tudtuk tartani az alkalmat, de utána a templomba húzódtunk be. Már az első nap az Úr nagy örömöt adott a szívünkbe, hisz megengedte, hogy meglássuk, hogy munkánknak gyümölcse is van. Az alkalom végén visszamaradt az egyik kislány, mert nyomasztották a bűnei, szeretett volna bocsánatot kapni és átadni az Ő életét az Úr Jézusnak. Az Úré legyen a dicsőség azért, ahogyan munkálkodik a gyermekek életében és ahogyan kimunkálja bennük is a megtérést. És hálásak vagyunk Neki, hogy megengedi, hogy időnként mi is részesüljünk az Ő munkájának áldásaiból, örömeiből.

15 gyerek vett rendszeresen részt minden nap hűségesen. Több gyerek nem is igen van még, esetleg kisebbek.
Hála legyen az Úrnak ezért a 15 gyerekért.

Szentpál
     A dellői alkalom után átmentünk Szentpálra, ahol egy nagyobb gyereksereg várt ránk. Napról-napra növekedett a gyerekek száma, az utolsó napokban végül 24 gyerek vett részt, akik között román gyerekek is voltak.




 Július 4-8: Gernyeszeg
Itt már az első nap nagy gyerekcsoporttal találkozott Zoli és Gyopi(a segítőnk), hiszen 5O gyerek érkezett az alkalomra. Elég nehéz volt bent a kúlturban a játszás annyi gyerekkel. Az eső miatt itt sem lehetett kint tartani az alkalmat, ami sokat könnyített volna a helyzeten.
 

 A héten még meghívtak két napra Torboszlóra is evangélizációt tartani. Így amíg Zoli Gernyeszegen tartotta az evangélizációt, én Torboszlón voltam kedden és szerdán. 

A gyerekeink hímlősek és ezért most nehezebb ez az időszak, mindig keresnünk kell valakit, aki vigyáz rájuk. De hála az Úrnak,eddig kikerült a segítség.   
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése