Mai Ige

2011. július 24., vasárnap

Július 17-21: 
          Az elmúlt héten Körtvélyfáján tartottunk szabadtéri evangélizációt, ahova Zoli járt ki, mert gyermekeink még mindig hímlősek voltak, most már Naomi is elkapta. Sajnos nagyon kevés gyerek jelent meg az alkalmakon, volt olyan nap, amikor csak 4 gyerek volt jelen és egy nap volt, amikor 13 gyerek jött el. Lehet, hogy nem volt eléggé meghirdetve vagy nem engedik a szülők? Nem igazán tudjuk az igazi okát, de azt tudjuk, hogy többet kell imádkozzunk ezekért a gyerekekért. Örömhírklubot tartottunk egy évig itt és szerettük volna a gyermekeket elvinni táborba, de végül egy gyerek sem jön, mert a szülők elvitték őket máshova vagy nem engedik.

Szabadság
    A hétvégén szabadságot vettünk ki és elutaztunk a gyülekezetből egy páran a fiatal házasok közül a Muskátli táborba.
Gyerekek nélkül utaztunk, mert pihenni és kikapcsólódni akartunk. Az Úr gazdag áldását tapasztaltuk meg a tábor ideje alatt és igazi testvéri közösségben voltunk. Időnk nagy részét beszélgetéssel, pihenéssel és az Igét tanulmányozva töltöttük el. Csak egy dolgot sajnáltunk: hogy nem lehetnek még többen velünk.
      A János evangéliuma 17.-ik részét tanulmányoztuk és ezáltal szólt hozzánk az Úr, formálta az életünket és próbált közelebb vonni magához.
     Nagyon hálás vagyok az Úrnak, hogy eljutottunk ebbe a táborba, mert nem volt könnyű mindent elintézni és elmenni, főleg gyemekek nélkül. Meggazdagodva, kipihenve és lelkileg feltöltekezve jöttünk haza, hogy megújult erővel tudjuk folytatni a szolgálatot, amit az Úr ránk bízott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése